top of page

matkat israeiliin

NYT VOIT ILMOITTAUTUA SYKSYN 2020 MATKALLEMME ILMAN ENNAKKOVARAUSMAKSUA JA PERUUTUSKULUA!

Olemme sinuun yhteydessä uudelleen lähempänä matkaa, kun viranomaiset ilmoittavat, että on turvallista matkustaa. Tuolloin vahvistat sitovan ilmoittautumisesi ja maksat ennakkovarauksesi.

Koronaviruksen vuoksi kevään ja kesän 2020 matkamme ovat peruutettu.

28-10-2020-jeesuksen-jalanjaljissa-prev.
28.10.-07.11.2020
JEESUKSEN JALANJÄLJISSÄ

HADERA, GALILEA, KUOLLUTMERI, JERUSALEM
Matkanjohtajat: Ilkka Puhakka ilkka.puhakka@gmail.com
Ville Pitkänen ville.pitkanen@netikka.fi

matkanvetäjien

esittelyt

Ilkka Puhakka

evankelista - raamatunopettaja

Ilkka on kokenut Israelin-kävijä ja opettaja, joka vie kuulijansa aikamatkalle kuulemaan, näkemään ja kokemuksellisesti aistimaan Jeesuksen opetukset niiden ihmisten silmin ja korvin, jotka olivat läsnä Jeesuksen elämässä. Kuulivat häntä. Elivät hänen kanssaan. Näin on mahdollista löytää se kirkkain ja kallein helmi, mikä Jeesukseen ja hänen opetuksiinsa liittyi, ja tuoda se nykyarkeen rikkaudeksi ja elämän lähteeksi!

ilkka_opas_h400.jpg

Ville Pitkänen

poliisi - pastori

Ville osaa selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla tuoda esille Raamatun tapahtumien taustoja, historiaa, kulttuurihistoriaa. Hänen opetuksessaan yksittäiset tapahtumat liittyvät notkeasti Raamatun kokonaisuuteen ja antavat kuulijalle mahdollisuuden ”nähdä” tapahtumat, opetukset, puheet siinä yhteydessä, missä alkuperäiset kuulijat ne näkivät ja kokivat.

ville_opas.jpg

RUUT BEN YOSEF

Israelinsuomalainen matkaopas ja Sarigim King’s Kids Jerusalemin toiminnanjohtaja.

Ruut on asiantunteva ja raikkaan persoonallinen opas, jonka johdattamana kuljemme niin Jerusalemin kadut, pyhät paikat kuin tunnelit ja kaivannot. Ja pääsemme aitoperäisiin Jeesuksen elämään liittyviin kohteisiin, jotka usein sijaitsevat useita metrejä nykyisen Jerusalemin kaupungin alla. Lisäksi liikumme hänen kanssaan erämaassa, lähteillä, metsissä ja järvillä. Ruut on innostunut ja asiaansa perehtynyt opas. Lisäksi hänellä on King’s Kidsien kautta hyvät yhteydet niin messiaanisiin juutalaisiin kuin arabikristittyihin. Nämä kontaktit ovat myös matkamme rikkautena. Emme tutustu vain ”kuolleisiin kiviin”, jotka kertovat omaa vankkaa historian kieltään, vaan tutustumme myös nykyajan ”eläviin kiviin”, ihmisiin, jotka ovat todistuksena Jeesuksen rakkaudesta!
Ilkkaa, Villeä ja Ruutia yhdistää myös yhteinen vahva huumorintaju, joka kirkkaana raikuu Ruutin raikkaassa naurussa!

ruut.jpg

galleria

bottom of page